Zima na horách 2025 (rezervujte si včas pobyt)

zimní dovolená na horách – lyžování a běžkování u nás v Pensionu Pstruží (Skiareál Plešivec/Krušné hory). Několik lyžařských středisek (Skiareál Plešivec, Klínovec, Fichtelberg, Pernink, Potůčky, Einbenstock) nebo přes 240 km upravených lyžařských tras (Plešivec, Pernink, Abertamy, Boží Dar, Fichtelber, Johanngeorgenstadt a mnohé další.

 

SKIAREÁL Plešivec:

Pension Pstruží se nachází v druhém největším skiareálu Krušných hor – Skiareál Plešivec. Skiareál Plešivec (Pension Pstruží) je pouhých 15 km od Karlových Varů a 15 km od Božího Daru nebo Klínovce. Také jsme 13 km od Německa (dobrý dosah za výlety, zábavou a nákupy). Pension Pstruží je hned u hlavní nástupní stanice (lanovky) na horu Plešivec neboli Plessberg (1028 m n. m.). V areálu jsou 3 sedačkové lanovky a 6 sjezdovek všech obtížností (černá, červená, modrá). Více informací najdete na www.skiarealplesivec.cz

 

REZERVACE na zimu:

V zimním termínu upřednostňujeme týdenní pobyty od soboty do soboty (7 dní). Pro závaznou rezervaci požadujeme 50% rezervační zálohy a objednávky přijímáme pouze prostřednictvím E-mailu ubytovani(zavináč)pension-pstruzi.cz

Postup rezervace:

1) Pošlete nám na E-mail poptávku na zimu viz. ubytovani(zavináč)pension-pstruzi.cz

2) V případě volného termínu budeme od Vás potřebovat pro závaznou objednávku: termín ubytování, jméno, příjmení, adresu bydliště (Vaše údaje budou zadány do rezervačního systému a budou uvedeny v daňovém dokladu).

3) Doklad pro zaplacení 50% zálohy Vám bude následně odeslán na Váš E-mail (v PDF příloze).

4) Po uhrazení 50% zálohy (připsání zálohy na účet penzionu) Vám bude zaslán daňový doklad (v PDF příloze) a bude Vám rezervace potvrzena.

Pension Pstruží a Skiareál Plešivec

Pension Pstruží a Skiareál Plešivec

Pension Pstruží a Skiareál Plešivec